Přihlášení
Nemáte uživatelský účet? Registrujte se, nebo si přečtěte více o výhodách registrace.
Zapomněli jste heslo? Nechejte si zaslat nové na Váš e-mail.
Potřebujete poradit? Zavolejte nám 776 717 610
Můj košík
0.00 Kč

Slovníček pojmů o víně


Kyselina jablečná

Kyselina s velmi výraznou chutí, která se v průběhu procesu zrání metabolizuje, ale setrvává i ve vyzrálých hroznech a, i když redukovaná kvašením, i ve víně. Množství kyseliny jablečné ve víně může být posuzováno jako vysoké, zejména ve vínech červených a "uhlazující" efekt její náhrady již dvou třetin množství mnohem jemnější kyselinou mléčnou je často velmi žádoucí


Využitje výhody programu Lyoness

Máte nárok získat zpět 0 Kč ze svého nákupu.

Slevu uplatníte zadáním čísla své klientské karty:

Nemám věrnostní kartu, ale chci již uplatnit slevu..

Pomůžeme Vám získat zpět peníze z každého nákupu (a to nejen u nás). Klepněte zde pro získání členství Lyoness.



Využitje výhody programu Lyoness

Při této volbě vám věrnostní kartu ihned vystavíme a odešleme společně s Vaším nákupem a instrukcemi k použití.

Slevu na tento nákup vám již započítáme. Kartu můžete použít také u více než 2000 obchodníků v ČR (a to nepočítáme každou jejich pobočku zvlášť).

Jak to funguje?



přečetl/a jsem si vše o programu lyoness
o krok zpět