Doporučujeme podávat k sýrům všeho typu při teplotě 18 - 20 °C.
Tyto typy se dělají jenom z nějkvalitnějších produktů, nejstarších keřů a starou metodou výroby portského vína která musí být uznána komisí degustátorů IVDP. Do lahví se plní mezi druhým a třetím rokem, kdy zrála v sudech, pak se ukládají do tmavých sklepů s kontrolovanou vlhkostí a teplotou. Udrží si tak mladou ovocnou chuť a zaručí se tím krásná rubínově červená barva. Ukládají se vleže a jejich hodnota s přibývajícími roky roste. Barva je velmi intenzivní, s buketem květin a aroma koření, zralého ovoce a rozinek. Limitovaná série.
Kód produktu: LIKO-07-CALE-17
/ dezertní, fortifikované
Vinařství: Cálem
objem: 0.75 l
obsahuje SO2 (alergen A12)
2, 805.00 Kč2, 318.18 Kč bez DPH skladem u dodavatele